Home > Werken bij KFC > Shift Manager > Een collega aan het woord

Surish - Shift Manager

“Ik ben inmiddels  meer dan een jaar werkzaam als Shift Manager bij KFC. De training tot Shift Manager heb ik zeer snel doorlopen. Als je een positieve instelling hebt, dan kan het snel gaan bij KFC. Als Shift Manager bij KFC heb ik veel contact met de Team Members en andere managers maar ook met de gasten. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn collega’s zodat er een team ontstaat dat altijd gaat voor het beste resultaat. De sfeer binnen het team vind ik uitstekend. Als nieuwe medewerker bij KFC wordt je warm onthaald. Dat is we zo prettig want een nieuwe baan is natuurlijk altijd spannend!

Het fijne aan werken bij KFC vind ik dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Zo ben je niet geboden aan één restaurant, maar kun je op verschillende locaties aan de slag. Ook is er veel oog voor training en doorgroeien. Iedereen binnen KFC heeft de kans om hogerop te komen. Als je naar een bepaalde functie wilt doorgroeien maar je nog niet de juiste vaardigheden hebt, dan wordt gekeken hoe dit opgelost kan worden. Bijvoorbeeld door een training of intensieve coaching. Een slogan bij KFC is ‘believe in all people’ en daar wordt echt naar gehandeld.

Ik heb een goede dag bij KFC als het ontzettend druk is geweest. Ook al ben ik Shift Manager, ik vind het helemaal niet erg om achter de kassa te staan of mee te helpen in de midstation. Bij KFC is iedereen gelijk. Net zoals mijn collega’s ga ik altijd voor het beste resultaat. Ik krijg energie wanneer mijn team en het restaurant goed presteert. Het is mooi meegenomen dat daar een prestatiebonus tegenover staat! ”