Hoe kan ik solliciteren bij KFC?

Solliciteren gaat het snelst door je CV en motivatiebrief achter te laten via deze website. Mocht je willen solliciteren als Team Member dan kun je uiteraard ook een sollicitatieformulier invullen bij een KFC restaurant bij jou in de buurt. Solliciteer je voor een managementfunctie of een functie op het Restaurant Support Center dan kun je het beste solliciteren via deze website.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Je sollicitatie bij KFC start altijd met het sturen van je CV en motivatie. Voor sommige functies vragen we je om een online selectietest te doen in plaats van je motivatiebrief te sturen. Na het achterlaten van je sollicitatie ontvang je altijd per e-mail een ontvangstbevestiging. Vervolgens krijg je van de Recruiter, binnen twee weken telefonisch of per e-mail een inhoudelijke reactie. Als je solliciteert voor de functie van Team Member dan neemt de Restaurant General Manager, van het restaurant waar jij graag wilt werken, contact met je op. Het verdere verloop van je sollicitatie is afhankelijk van de functie [link naar functies] waarop je solliciteert. 

Vanaf welke leeftijd mag ik bij KFC werken?

Vanaf je 15e jaar kun je aan de slag bij KFC als Team Member. Er zijn wel een aantal regels waar je rekening mee moet houden, zo mag je als 15-jarige bijvoorbeeld niet ’s avonds werken.

Moet ik bij KFC ook ’s avonds en in het weekend werken?

Onze restaurants zijn van ’s ochtends tot ‘s nachts, 7 dagen in de week geopend. De openingstijden variëren per restaurant. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij bereid zijn om ’s avonds en in het weekend te werken. De werktijden proberen we zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte en wensen. Check hier de exacte openingstijden van de restaurants.

Naar wie is KFC op zoek?

Wij zijn op zoek naar mensen met ervaring in de horeca of naar mensen die hun carrière in de horeca willen starten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers zowel gasten als collega’s met respect behandelen. Als customer maniac met een passie voor de horeca, een positieve houding en teamspirit kom je bij ons heel ver. Natuurlijk houd je ook van kip!

Welke carrièremogelijkheden zijn er bij KFC?

Ontwikkeling en doorgroeien vinden wij bij KFC belangrijk. Afhankelijk van je functie zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Ook opleidingen en trainingen zijn bij ons goed geregeld. Ben je benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden? Neem dan hier een kijkje.

Heb ik een proeftijd?

Voor al onze functies in de restaurants geldt een proeftijd van 1 maand.

Kan ik op meerdere vacatures tegelijk solliciteren?

Je kunt op meerdere vacatures tegelijk solliciteren, echter is het beter om op 1 vacature tegelijkertijd te reageren. Vraag jezelf goed af of een bepaalde vacature echt bij je past.

Ik ben afgewezen. Kan ik nu weer opnieuw solliciteren?

Je kunt alleen opnieuw solliciteren als er in je recente werkverleden iets gewijzigd is waardoor jouw profiel nu wel aansluit bij de gestelde functie-eisen.

Kan ik bij KFC parttime werken?

Bij een aantal functies is het mogelijk om parttime te werken, voor meer informatie kun je contact opnemen met het restaurant waar je graag wilt werken als je als Team Member aan de slag wilt. Als je op het Restaurant Support Center wilt werken of als manager neem dan contact op met de Recruiter. 

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

KFC beschermt jouw recht op privacy. Alle informatie die je ons geeft, bewaren we volgens de wettelijke bepalingen en wordt in geen geval aan derden doorgegeven.

Er staat geen vacature online die bij mij past. Wat nu?

Staat jouw droombaan er inderdaad niet tussen maar denk je dat je toch goed bij KFC past? We zijn altijd op zoek naar talent! Loop eens binnen bij het restaurant waar je graag wilt werken, of mail jouw CV en motivatie naar recruitment@kfc.nl, dan kunnen wij kijken welke mogelijkheden er zijn.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur een mail naar recruitment@kfc.nl en je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.