Assistent Restaurant General Manager

Het beste resultaat betekent bij ons altijd 100% willen scoren op gasttevredenheid. Om dit te realiseren moet in het restaurant alles uitstekend geregeld zijn. We zijn dan ook op zoek naar Assistent Restaurant General Managers die samen met de Restaurant General Managers de dagelijkse leiding willen nemen in onze KFC restaurants. 

Als Assistent Restaurant General Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in een KFC restaurant, en run je zelfstandig het restaurant in afwezigheid van de Restaurant General Manager. Een functie waarin het niet alleen gaat om het coördineren van de dagelijkse gang van zaken in het restaurant, maar zeer zeker ook om het maximaliseren van de winstgevendheid. Tijdens je shift heb je de leiding over 7-25 medewerkers. Als Assistent Restaurant General Manager draai jij nergens je hand voor om. Of het nu gaat om het te woord staan van gasten, het beantwoorden van vragen van Team Members en Shiftleaders, het inkopen van producten, de veiligheid van onze medewerkers en gasten, het bijhouden van de personeelsadministratie en het naleven van onderstaande kerntaken. 

Houding en gedrag van een Assistent Restaurant General Manager

  • Je straalt zelfvertrouwen uit en kan goed om gaan met verschillende situaties; 

  • Je coacht en ondersteunt iedereen om het beste uit zichzelf te halen; 

  • Je durft taken te delegeren en hebt er vertrouwen in dat het juist gebeurt; 

  • Je stelt de gast centraal door te zorgen voor een perfecte operationele uitvoering; 

  • Je hebt de intentie om iedere doelstelling te overtreffen; 

  • Je bent leergierig en brengt jouw kennis over op anderen; 

  • Samenwerken is voor jou de beste manier om resultaten te behalen; 

  • Je motiveert en inspireert je team door waardering uit te spreken over behaalde successen; 

  • Je traint en coacht nieuwe medewerkers op de juiste manier en verzorgt een goede introductie.

+ Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Je carrière bij KFC als Assistent Restaurant General Manager start met een intensief trainingsprogramma, waarin je alles leert over de taken in de keuken, midstation en kassa. Na het trainingsprogramma krijg je een test. Heb je de test gehaald? Dan krijg je gedurende 3 tot 4 maanden verschillende modules en klassikale trainingen aangereikt om jouw kennis te verbreden. Je kunt hierbij denken aan modules op het gebied van productkennis, hygiëne, HR, finance of het correct openen en afsluiten van het restaurant. Naast trainingen gericht op de uitvoerende werkzaamheden in het restaurant, trainen we ook je managementvaardigheden. Nadat je alle modules hebt doorlopen, krijg je wederom een test; gedurende een hele dag word je geobserveerd door de Area Coach en/of Trainings Manager. Slaag je ook hiervoor? Dan ben je officieel klaar om als Assistent Restaurant General Manager aan de slag te gaan!

+ Jouw carrière

De functie van Assistent Restaurant General Manager is een mooie opstap naar de functie van Restaurant General Manager. Ook functies op het Restaurant Support Center behoren tot de doorgroeimogelijkheden.

+ Sollicitatieprocedure

Stap 1: CV en motivatiebrief sturen
Voor de functie van Assistent Restaurant General Manager zijn we op zoek naar peoplemanagers met cijfermatige vaardigheden. Om er zeker van te zijn dat jij een passend profiel én mentaliteit hebt om succesvol aan de slag te gaan als Assistent Restaurant General Manager vragen wij jou om je CV en motivatiebrief toe te sturen. Na je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen twee weken laat de Recruiter je telefonisch of per e-mail weten of we je gaan uitnodigen voor een eerste gesprek.

Stap 2: Eerste gesprek
Het eerste gesprek vindt plaats met de Recruiter en de Area Coach. Tijdens dit gesprek leren we jou graag beter kennen en horen we graag waarom jij een carrière bij KFC wel ziet zitten. In het gesprek worden ook de resultaten uit de online selectietest besproken. Binnen 5 werkdagen laat de Recruiter je telefonisch weten of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Stap 3: Tweede gesprek
Het tweede gesprek heb je met de Restaurant General Manager en de Area Coach en vindt plaats in het KFC Restaurant waar jij mogelijk aan de slag gaat als Assistent Restaurant General Manager. Tijdens het gesprek wil de Restaurant General Manager niet alleen jou leren kennen, maar willen we jou ook een goed beeld geven van het KFC Restaurant. Met veel plezier geven we je een rondleiding door het restaurant en mag je meewerken. Zo kun je meteen kennismaken met je toekomstige collega’s!

Stap 4: Derde gesprek
Als ook het tweede gesprek positief is dan volgt er een gesprek met de Operations Manager van KFC. Dit gesprek vindt plaats op het Restaurant Support Center in Amsterdam of bij uitzondering in een restaurant bij jou in de buurt.


Stap 5: Referentiecheck
Als ook het derde gesprek positief is, winnen we twee referenties in en doen we je een salarisvoorstel. 

Stap 6: Gefeliciteerd met je baan!
Na het ondertekenen van je contract feliciteren wij je hartelijk met je nieuwe baan.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.