Restaurant General Manager

Als Restaurant General Manager ben jij eindverantwoordelijk voor een team van ongeveer 40 - 100 medewerkers, het coördineren van de dagelijkse gang van zaken, het maximaliseren van de winstgevendheid van het restaurant en bovenal de gasttevredenheid.

Jij bent een Restaurant General Manager die gasttevredenheid voorop stelt en de uitdaging wil aan gaan om de eindverantwoording te nemen voor het restaurant. Een echte hands-on manager met een ondernemersgeest die het centrale beleid weet te vertalen naar praktische uitvoering op de werkvloer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de jaarplannen, ben je continue bezig met verbetermogelijkheden te signaleren en aan te pakken om op die manier KFC verder te professionaliseren, en hou je goed in de gaten wat de concurrent doet om daar op in te kunnen spelen. 

Houding en gedrag van een Restaurant General Manager

  • Je straalt zelfvertrouwen uit en kan goed om gaan met verschillende situaties;

  • Je kijkt door de ogen van de gast naar je eigen restaurant;

  • Je coacht en ondersteunt iedereen om het beste uit zichzelf te halen;

  • Je durft taken te delegeren en hebt er vertrouwen in dat het juist gebeurt;

  • Je stelt de gast centraal door te zorgen voor een perfecte operationele uitvoering;

  • Je hebt de intentie om iedere doelstelling te overtreffen;

  • Je richt je op innovatie en durft te experimenteren;

  • Samenwerken is voor jou de beste manier om resultaten te behalen;

  • Je motiveert en inspireert je team door waardering uit te spreken over behaalde successen.

+ Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Om als Restaurant General Manager het restaurant optimaal te kunnen runnen moet je op de hoogte zijn van alle ‘ins’ en ‘outs’. Je trapt je carrière bij KFC dan ook af met een intensief trainingsprogramma dat begint met het kennismaken met de verschillende taken in het restaurant, zoals keuken, midstation en kassa. Als je alle taken onder de knie hebt maak je een test over alle opgedane kennis. Test gehaald? Dan gaat het eigenlijk pas echt beginnen! In 5 tot 6 maanden gaan we je klaarstomen om de functie van Restaurant General Manager zelfstandig uit te voeren. Aan de hand van verschillende managementmodules en klassikale trainingen reiken we je alle kennis aan die je nodig hebt, bijvoorbeeld over het trainen van een team, het correct openen en afsluiten van het restaurant en het cijfermatige gedeelte. Van de verschillende modules krijg je een assessment; dit bestaat uit verschillende onderdelen. Slaag je ook hier allemaal voor? Dan ben je officieel klaar om als Restaurant General Manager aan de slag te gaan!

+ Jouw carrière

Ligt jouw horecahart bij KFC? Dan is de functie van Restaurant General Manager een mooi begin van jouw loopbaan bij ons. Een volgende stap is een functie op het Restaurant Support Center. 

+ Sollicitatieprocedure

Stap 1: CV en motivatiebrief sturen
Voor de functie van Restaurant General Manager zijn we op zoek naar people managers met cijfermatige vaardigheden. Om er zeker van te zijn dat jij een passend profiel én mentaliteit hebt om succesvol aan de slag te gaan als Restaurant General Manager vragen wij jou je CV en motivatiebrief toe te sturen. Na je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen twee weken laat Recruiter je telefonisch of per e-mail weten of we je gaan uitnodigen voor een eerste gesprek.

Stap 2: Eerste gesprek
Het eerste gesprek vindt plaats met de Recruiter. Tijdens dit gesprek leren we jou graag beter kennen en horen we graag waarom jij een carrière bij KFC wel ziet zitten. Binnen 5 werkdagen laat de Recruiter je telefonisch weten of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Stap 3: Tweede gesprek
Het tweede gesprek heb je met een Restaurant General Manager en de Area Coach en vindt plaats in het KFC restaurant waar jij mogelijk aan de slag gaat als Restaurant General Manager. Tijdens het gesprek wil de Restaurant General Manager niet alleen jou beter leren kennen, maar willen we jou ook een goed beeld geven van het KFC restaurant. Met veel plezier geven we je een rondleiding door het restaurant en mag je meewerken. Zo kun je meteen kennismaken met je toekomstige collega’s!

Stap 4: Derde gesprek
Als ook het tweede gesprek positief is dan volgt er een gesprek met de Operations Manager en de General Manager van KFC. Dit gesprek vindt plaats op het Restaurant Support Center in Amsterdam of bij uitzondering in een restaurant bij jou in de buurt.

Stap 5: Referentiecheck
Als ook het derde gesprek positief is, winnen we twee referenties in en doen we je een salarisvoorstel.

Stap 6: Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
Na het ondertekenen van je contract feliciteren wij je hartelijk met je nieuwe baan.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.