Als Shiftleader moet je iedere dag jouw leidinggevende kwaliteiten laten zien. Tijdens een shift heb jij de leiding over 7 tot 25 teamleden. Naast het aansturen van het team ben je operationeel actief op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor een goede werksfeer, tegelijkertijd coach je medewerkers op de kwaliteit van hun werkzaamheden en op houding en gedrag. Je bent in jouw shift eindverantwoordelijk voor de veiligheid van onze medewerkers en gasten, het beschermen van de eigendommen van KFC en het naleven van onderstaande kerntaken.

Houding en gedrag van een Shiftleader

  • Je coacht en ondersteunt iedereen om het beste uit zichzelf te halen; 

  • Je stelt de gast centraal door te zorgen voor een perfecte operationele uitvoering; 

  • Je hebt de intentie om iedere doelstelling te overtreffen; 

  • Je bent leergierig en brengt jouw kennis over op anderen; 

  • Samenwerken is voor jou de beste manier om resultaten te behalen; 

  • Je motiveert en inspireert je team door waardering uit te spreken over behaalde successen. 

+ Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Om als Shiftleader je hoofd koel te houden tijdens een shift moet je op de hoogte zijn van alle ‘ins’ en ‘outs’. Je trapt je carrière bij KFC dan ook af met een intensief trainingsprogramma dat begint met het kennismaken met de verschillende taken in het restaurant, zoals keuken, midstation en kassa. Als je alle taken onder de knie hebt, maak je een test.


Test gehaald? Dan gaat het eigenlijk pas echt beginnen! In 3 tot 4 maanden gaan we je klaarstomen om de functie van Shiftleader zelfstandig uit te voeren. Aan de hand van verschillende modules reiken we je alle kennis aan die je nodig hebt, bijvoorbeeld over de producten of het correct openen en afsluiten van het restaurant. Nadat je alle modules en klassikale trainingen hebt doorlopen, waaronder Human Resources, BHV en Safety Awareness, krijg je een shift observatie. Gedurende een hele dag word je geobserveerd door de Area Coach en/of Field Trainer. Slaag je ook hiervoor? Dan ben je officieel klaar om als Shift Leader aan de slag te gaan!

+ Jouw carrière

Ligt jouw horecahart bij KFC? Dan is de functie van Shiftleader een mooi begin van jouw loopbaan bij ons. Assistent Restaurant General Manager of Restaurant General Manager zijn namelijk doorgroeimogelijkheden bij KFC!

+ Sollicitatieprocedure

Stap 1: CV en motivatiebrief sturen
Voor de functie van Shiftleader zijn we op zoek naar échte horecatoppers met leidinggevende ervaring. Om er zeker van te zijn dat jij een passend profiel én mentaliteit hebt om succesvol aan de slag te gaan als Shift Leader vragen wij jou om je CV en motivatiebrief toe te sturen. Na je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen twee weken laat KFC je telefonisch of per e-mail weten of we je gaan uitnodigen voor een eerste gesprek.

Stap 2: Eerste gesprek
Het eerste gesprek vindt plaats met de Recruiter. Tijdens dit gesprek leren we jou graag beter kennen en horen we graag waarom jij een carrière bij KFC wel ziet zitten. Binnen 5 werkdagen laat de Recruiter je telefonisch weten of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Stap 3: Tweede gesprek
Het tweede gesprek heb je met de Restaurant General Manager en de Area Coach en vindt plaats in het KFC Restaurant waar jij mogelijk aan de slag gaat als Shift Leader. Tijdens het gesprek wil de Restaurant General Manager niet alleen jou leren kennen, maar willen we jou ook een goed beeld geven van het KFC restaurant. Met veel plezier geven we je een rondleiding door het restaurant en mag je meewerken. Zo kun je meteen kennismaken met je toekomstige collega’s!

Stap 4: Referentiecheck
Als ook het tweede gesprek positief is, winnen we twee referenties in en doen we je een salarisvoorstel. 

Stap 5: Gefeliciteerd met je baan!
Na het ondertekenen van je contract feliciteren wij je hartelijk met je nieuwe baan.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.