Ben je een echte teamplayer? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Team Member!

Als Team Member ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen van de KFC kipproducten, maar ben je ook het gezicht van het KFC restaurant. Of je nu aan de kassa staat om de gasten te bedienen of in de keuken bezig bent met het bereiden van de kipproducten: kwaliteit en gastvriendelijkheid staan voorop. Jij zorgt ervoor in jouw rol als host(ess), keukenmedewerker, schoonmaker of kassamedewerker dat gasten de ultieme KFC beleving krijgen!

+ Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

We vinden het als organisatie belangrijk om te blijven groeien. Dat kan alleen als jij met ons mee groeit. De eerste weken van jouw KFC carrière staan volledig in het teken van de introductietraining. Tijdens deze training word je intensief begeleid door je Manager of Team Coach. Klaar met je trainingen? Dan kijkt de Manager of Team Coach mee bij je werkzaamheden en maak je een test. Als je slaagt, ben je klaar om als Team Member aan de slag te gaan.

Ook na de test blijven we investeren in jouw ontwikkeling. Zo krijg je verschillende modules aangereikt die jouw kennis op peil houden én vergroten, bijvoorbeeld over producten of hygiëne.

+ Jouw carrière

Als jij jouw carrière bij KFC succesvol aftrapt als Team Member, dan kun je mooie stappen gaan maken binnen onze organisatie. Zo kun je onder andere doorgroeien naar de functie van Team Coach of Shiftleader. Voor grote talenten binnen KFC zijn er genoeg kansen! Maar liefst 80% van onze managers is als Team Member begonnen!

+ Sollicitatieprocedure

Stap 1: Solliciteer online of bij een KFC restaurant
Solliciteren gaat het snelst door je CV achter te laten via deze website, maar je kunt ook een sollicitatieformulier invullen bij een KFC restaurant bij jou in de buurt. Na je online sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Als je een sollicitatieformulier invult bij een KFC restaurant dan ontvang je binnen twee weken een ontvangstbevestiging per e-mail. De Restaurant General Manager laat je telefonisch of per e-mail weten of we je gaan uitnodigen voor een persoonlijk gesprek in één van onze restaurants.

Stap 2: Persoonlijk gesprek
Tijdens het persoonlijk gesprek ontmoet je direct de Restaurant General Manager. Graag leren we jou in het gesprek beter kennen en horen we waarom jij een carrière bij KFC ziet zitten en laten we je een korte test maken. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Met veel plezier geven we je een rondleiding door het restaurant. Zo kun je meteen kennismaken met je toekomstige collega’s.

Na het gesprek met de Restaurant General Manager vul je direct een selectietest  in zodat we er zeker van zijn dat je de juiste mentaliteit hebt om succesvol bij ons aan de slag te gaan.

Stap 3: Gefeliciteerd met je baan!
Als zowel het persoonlijk gesprek en de test positief is, dan volgt er nog een meeloopdag in het restaurant. Als dit ook positief is krijg je direct een contract aangeboden. Je weet dezelfde dag dus of je een nieuwe baan hebt.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.