Het verhaal van

“Voor mij is het werken bij KFC extra bijzonder omdat ik er al sinds 2003 werk. Toen als Team Member, nu als Restaurant General Manager. Ik heb carrière gemaakt bij de werkgever waar ik ooit als student een bijbaan had. Twaalf jaar nadat ik begon als Team Member geef ik leiding aan meer dan 40 personen. 

Ik werk met enorm veel plezier bij KFC, het is een super bedrijf. Je werkt samen met een heleboel jonge en professionele collega's. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen op de werkvloer. Ik ga elke dag met veel plezier naar m'n werk, dat is duidelijk te merken aan de sfeer die bij ons in het restaurant hangt!

De uitdaging in mijn functie zit erin om samen met mijn team een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Elke dag ben ik met het team op zoek naar verbeteringen om het beter te doen dan een maand eerder. Voor mij is er niets leuker dan te zien dat een verandering direct tot betere resultaten leidt. Je werkt gestructureerd zodat je alle obstakels kunt voorkomen, elke dag heb je een uitdaging en dat maakt het leuk om als Restaurant General Manager met een oplossing te komen in een korte tijd.”

- Mo, Restaurant General Manager

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.