Onze People Promise gaat over “Be your best self, Make a difference and Have fun”. Hoe wij met elkaar invulling geven aan de People Promise is al jaar en dag hetzelfde; door onze unieke HWWT cultuur!

BELIEVE IN ALL PEOPLE

We vertrouwen elkaar en geloven dat iedereen hier het beste uit zichzelf kan halen. In de werving en selectie van onze teams kiezen we de mensen die zichzelf zijn en het beste uit zichzelf halen. We investeren in deze mensen en geven ze de mogelijkheid om te groeien. Wij geloven oprecht in de positieve intenties van alle medewerkers.

RUN GREAT RESTAURANTS

Met kennis en ervaring kun je al veel bereiken, maar een buitengewone ervaring van de gast begint bij onze passie voor eten en de trots die we voelen wanneer we onze gasten een onvergetelijke ervaring geven. We doen ons werk volgens de standaarden, zelfs wanneer niemand kijkt.

GO FOR BREAKTHROUGH

Met de juiste mensen, voldoende kennis & ervaring en teamwork kunnen we alles! We kunnen fantastische resultaten bereiken en onszelf telkens weer overtreffen.

BUILD KNOW HOW

Medewerkers die aan een nieuwe functie beginnen of net aangenomen zijn, worden getraind en doen ervaring op. We zorgen ervoor dat ze kennis en vaardigheden krijgen, die nodig zijn om succesvol hun werk te kunnen doen. 

WORK AS A TEAM

Een excellente gastbeleving valt of staat met teamwork. We helpen elkaar om meer te bereiken. “We win together as a KFC family.”

RECOGNIZE

Wanneer we resultaten hebben behaald, vieren we dat en hebben we daar plezier in. We zijn altijd op zoek naar manieren om mensen erkenning te geven voor hun prestaties. Een oprecht “Dank je wel!” betekent veel.

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.