KFC gelooft in talent. Wij geloven dat iedereen de potentie heeft om een verschil te maken in deze wereld. Daarom bieden wij jou de kans om het beste uit jezelf te halen. KFC groeit en jij krijgt volop mogelijkheden om mee te groeien. Wij zijn er om je te coachen en te adviseren.

Bij KFC vinden we je persoonlijke ontwikkeling echt belangrijk. We hebben een sterke focus op het ontwikkelen van jouw capaciteiten en maken hier gebruik van onze Building People Capability Cycle. Hierin spreken we doelen af voor je functie en persoonlijke ontwikkeling, waarmee je goede resultaten bereikt en je carrière vleugels kan geven.

Daarnaast stimuleren we je om een volgende stap in je carrière te maken door het bieden van uitgebreide interne trainingen. KFC heeft een universiteit genaamd de KFC university waarin programma’s aangeboden worden voor alle medewerkers. Of je nu werkt in het restaurant of het Restaurant Support Center. Opleidingen zijn gericht op je functie, leiderschap en cultuur. Je carrière bij KFC start met een trainingstraject. De training is onderdeel van je inwerktraject en duurt een aantal weken. Je maakt bijvoorbeeld kennis met alle werkgebieden van het restaurant en je krijgt de tijd om alle procedures van KFC je eigen te maken. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.